måndag 6 september 2010

Storslagen helg

Här sover vi i köket.. Haha det blev lite trångbott. Förr bestod ju många hem av endast ett kök och en liten sovalkov så varför skulle inte det gå idag? Nu är tack och lov muren färdig murad, spacklad och slipad så nu går det att sova där inne igen. Den ska bara målas, tänk sedan har vi faktiskt ett rum i detta hus som är helt klart! WOW!

Denna helg har varit fylld med många trevliga inslag. Den började med ett 1 års kalas för lilla Lowa Israelsson. Vill du se bilder där i från gå in och kika på mamma Merlindas blogg (klicka på namnet). Nu har Elias ätit tårta för första gången i sitt liv, det var smaskens. Det var i och för sig det mesta de hade att bjuda på och det var mycket ska jag säga.

I helgen hade vår församling en relations helg. De hade bjudit in grundarna för levande familjer. Oooh vilka underbara människor och vilken underbar helg. Alla ni som inte var där har verkligen missat något. Konserten på kvällen med Frank Åhdal var också en riktig höjdare. Elias sov hela konserten med hörselkåpor i sin vagn längst ner i lokalen. Det gick hur bra som helst.

På lördag dag (när Elias lix skulle sova) tog jag, Merlinda och Ida våra ungar (Idas bäbis som fortfarande befinner sig i magen hade svårt att stanna hemma ;P) och åkte en sväng till nolia på barnloppis. Gjorde några fina fynd, du kan se dem på bilden nedan.


Allt detta för den fina summan 30 kronor. Helt ok pris om du frågar mig. Självklart har stöveln på bilden en maka, det skulle ju vara lite tokigt om jag bara köpt en..

På söndag var vi en stund på gudstjänst, men var tvungna att lämna den innan den tagit slut för maken hade en fotbollsmatch att spela. Elias låg först och sov, men blev helt lyrisk när han vaknade och såg att han befann sig mitt i en pågående fotbollsmatch. Han har nog lite fotboll i blodet trots allt.
Måste tillägga att Robins lag vann med 4-1 :D

2 kommentarer:

  1. Mysig bild på far och son :)

    Vilka fynd! Inte illa alls.
    Även om man inte ser Elias ansikte på bilden ser det som att han njuter av fotbollen :)

    SvaraRadera
  2. Haha, det där med att sova i köket borde man kanske testa själv! Det blir som en lite semester liksom :-)

    SvaraRadera