onsdag 18 juli 2012

Dit och tillbak igen

Det finns många härliga platser att se. Många fina, underbara människor att träffa. Trots allt detta är ändå hemmet allra bäst att få komma tillbaka till.
Nu har vi åkt till stugan i Släppträsk, vidare till Lapplandsveckan i Husbonliden, natt bilande till Gävle för ett kort stopp hos svågern med fru och son, sedan natt igen mot Halmstad där vi stannade en vecka på sport veckan. 
Efter den veckan gått drog vi upp genom vårt avlåååånga land. Först till brodern i Gråbo, sedan till Jönköping till fina Elin, Samuel och deras lilla kille John. Vidare till morbror Dan och moster Anki i Katrineholm och sedan hem igen.
Jiiho vilken resa.


På sommaren är inte bloggandet direkt första prioritet, så jag slutar här just nu. Återkommer snart med lite "Petrafunderingar", bilder och uppdateringar. Har såå många tankar som snurrar runt i mitt huvud som jag så gärna vill skriva om.


Här är i alla fall några favorit bilder från resan;

Finn ett fel ;P
Elias totalälskade den stora stranden

3 kommentarer:

  1. Ja oj vilken tripp! Förstår att det är skönt att va hemma igen, även om man har gjort roliga saker... :) Härliga bilder!

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig bild på Emylinda i diskhon. Dessa underbara fläskler :D

    SvaraRadera
  3. Ja hon fick precis plats, fick trycka till lite ;P Hon var i alla fall helnöjd med att sitta där i och började genast förnöjsamt klösa på allt i omgivningen.

    SvaraRadera