söndag 7 september 2014

Hej och adjö!


Alltså, kan man bli mer glad än vad man blir då man får fina teckningar av barn. Denna har min lille kille målat, det är jag som badar nakenfis i havet eller om det var i en sjö.. Ljuvlig! Den speglar min sommar väldigt bra.


Älskar då solen lyser i min dotters blonda hår. Klänningen hon har på detta kort hade jag då jag var liten. Den är så fin, eller att jag har haft den gör väl att den känns lite extra fin.


MUMS med fruktsallad.


Hihi! Sonen drog, här om dagen, upp en kissnödig morot ur vårt morotsland.


Blodgrape är så mumsigt gott. Eländigt nog tyckte visst lillan det också. SLURP sa det så åt hon upp hela min..


Med dessa lyckobilder vill jag låta meddela att jag kommer att ta paus från bloggandet i en månad. Jag hoppas innerligt att ni inte kommer att ha glömt min lilla blogg tills dess jag kommer tillbaka. Man vet ju aldrig vad som hinner hända på en månad.

Hej, hopp! Vi ses här om en månad!




2 kommentarer:

  1. Glädjespridande bilder minsann! Jag kommer att sakna dina fina inlägg, men jag unnar dig verkligen en paus! Jag och andra finns kvar som läsare även senare. :)

    SvaraRadera
  2. Du kan ju alltid besöka min blogg undertiden, så får du en liiiiten bloggdos ;-) Jag som haft paus i flera månader, ja typ hela sommarn längtar nu efter att få köra igång igen. Nystarter och pauser - både och hör bloggandet till :-)

    SvaraRadera