onsdag 23 december 2015

Jul i vårt hus




I morgon är det julafton. Storebror har kommit ner för trappen femtiarton gånger, kan inte sova det är ju så spännande imorgon är ju Dagen. För mig känns det just nu så skönt. Det som jag hunnit göra, har jag gjort, det som inte hunnits med går inte att göra så mycket åt utan får vänta till en annan jul eller bara falla i glömska.

Sitter och tänker på förra årets jul. Det var en av mina bästa jular. Vi var här hemma hos oss och jag hade förberett och tänkt i flera månader i för väg. Vi som skulle ha ett litet julbord, men som slutade i en hel mängd av olika juliga rätter. Med många kockar så gick det ju hur bra som helst. Mina föräldrar, Robins föräldrar, mina syskon och Robins lillebror var här och en kompis till min syster. Så kul.
Sent på julnatten tog vi småttingarna och for ut på en sparktur ut i den stjärnfyllda natten. Underbart. För mig är jul att mest hänga och äta en massa gott och det var precis det vi gjorde.

I år firar vi med Robins stora härliga familj. Nio vuxna och sju barn. Barnen är mellan 0-6 år så det kommer säkerligen att bli lite röjigt. Min man har idag stått och bakat tre supersmarriga pajer som vi kommer att bjuda på. Jag känner mig väldigt förväntansfull och peppad. Nu jul, kom med allt du har att bjuda på!

GOD JUL till er!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar