söndag 13 mars 2022

Övervintring

 

Visst är denna blogg lite i slumrande läge, det erkänner jag. Har haft lite kluriga känslor kring denna min lilla sida här i världsrymden. Stressen som arbetat inom mig och skapat den utmattning jag levt med under ett bra tag har jag börjat lära mig lite att hantera, men inte riktigt då det kommer till bloggandet. Där lever stressen kvar och gör det väldigt jobbigt att få till några inlägg. Vill så gärna hitta tillbaka, men har inte riktigt känt att jag klarar av det. Inte än i alla fall. 

Efter att njurstenen förminskats har jag inte längre denna smärta. Nu äntligen kan jag få saker gjort här hemma. Tyvärr lyckades jag dra på mig covid-19, viket tog sin gilla gång att hämta igen sig ifrån. När energin kom tillbaka han jag knappt ens ropa "hej" då en hemsk nackspärr högg till i min nacke. Har haft så otroligt ont i nacken och har fått ta mycket smärtstillande för att ens kunna göra vardagssysslorna. 

Men lite fina vinterdagar har jag ändå fått njuta av trotts allt. 



Nu har det varit "bliväder" i flera dagar, men för några veckor sedan såg grannarnas växttunnel så gulligt inbäddat ut i ett vitt tjocktäcke. 

Kisse följde med på promenaden runt Skogshägna, men i denna lite mer ryggraggstil jag inte så ofta ser honom i. En hund som huserar i grannhuset gör att han vill försöka visa sig mer stor och tuff. 

Fina gnistrande frostkristaller.  


Frostig eldrest. 


Fick frågan om jag hade möjlighet att sticka oket på en tröja, vilket kändes helkul. Det var det också och nu är den klar och tillbaka hos den som ska fästa alla trådar och sy ihop denna fina, mjuka gosiga tröja. 

En dag fick jag ett oväntat paket att hämta ut hos postombudet. Sicken glad överraskning. Paketet innehåll två jättefina stickprojektpåsar och handspunnet garn. Så SÅÅ fint alltihop! 


Denna bok har jag haft i näven under många stunder. Så vacker och skön att hålla i, fylld med många tankeväckande texter. För mig så fantastisk på så många olika vis. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar