tisdag 22 mars 2011

Bakdax

Detta hem förvandlades åter igen till en sjukstuga om söndagkvällen. Elias drabbades av ännu en magsjuka, den tredje efter jul. Usch och fy! Tack och lov var denna inte av den grymmaste sort utan gick över rätt så fort. Elias har dock ingen aptit så jag kände att han skulle få vara hemma från dagis även idag.

Vi har haft en riktigt mysig dag. Det har riktigt lortat igen här efter all sjukdom och vi har inte haft någon ork till att städa. Nu har jag och Elias i alla fall städat köket, men bestämde oss nästan direkt för att lorta ner det igen. Och på vilket sätt gör man inte det bättre på än att baka.
Det var riktigt roligt att baka med Elias. Det blev ju lite extra kladdigt, men det gör ju ingenting.

Han var riktigt duktig på att röra om smeten. Vi gjorde snoddas. Har inget kort på resultatet, men alla vet väl ändå hur snoddas ser ut..

Det bästa var kanske ändå att efteråt få slicka av smeten från slickepinnen.




Vi kommer hädan efter att baka många gånger tillsammans hoppas jag, för det var riktigt kul. (Oj jag tror bestämt jag börjar bli lite tjatig, ni får förlåta mig.) Nu saknas bara ett förkläde till Elias. Mormor har säkert något liggandes hemma hos sig sedan jag och mina syskon var små. Annars kan hon säkert sy ett :D

3 kommentarer:

  1. jo, nog kan mormor sy ett förkläde. KUl;)

    SvaraRadera
  2. Åhh så härliga bilder!! Va mysigt :)

    Skönt att magsjukan inte var den värsta, känns som att det räcker nu eran del.

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Härligt :D

    Ja nu förklarar jag härmed detta hem för ett friskohem ;P Är SÅÅ less på all sjukdomselände!

    SvaraRadera