lördag 4 december 2010

Renovera mera..

Vi har haft den stora lyxen att få barnvakt två gånger samma vecka. Inte illa :D Nej det är inte så att jag har ledsnat på min son och vill bli av med honom så mycket som möjligt. Det är bara så mycket som vi vill hinna med och som är så svårt att göra när vår lille man är med.

I onsdags fick han umgås med sina två favorit tjejer, mo(n)ster Marita och Linn, medans jag och Robin drog iväg till Skellefteå. Där lyckades jag med att, hör och häpna, köpa alla julklappar. Så nu är det "bortgjort", härligt! Nu är bara det roligaste kvar, att slå in dem. (Jag är kanske lite konstig, men jag kan sitta flera, flera timma och slå in klapparna.. Wiii! )
Det bästa med resan var ändå att vi kunde gå på bio och se Harry Potter. OH vilken film :D Var så besviken efter förra filmen, men det var jag absolut inte denna gång. Satt och viftade med tårna under stora delar av filmen och var så lycklig. Maria Gustavsson drog en gång ner mig i Potter träsket och jag har sedan dess suttit stenhårt fast. Lika glad är jag för det, men gladast är nog Rowling..

Idag är han hos sin mormor och morfar och vi är hemma och reeeenoveeeerar. BLÄ! Om det ändå bara var att tapetsera och måla skulle det kännas riktigt roligt, men nu är det bara eländigt massa underarbete som gäller. Vill så gärna att vårt vardagsrum ska bli klart, men det är så mycket underarbete som måste göras så det är nog en evighet bort. Står just nu och slipar bort det gamla spacklet i alla spånskive skarvar och just nu känns det som att jag aldrig kommer att bli färdig. Robin spacklar så det skvätter om det och vi hoppas att resulatet blir bra.

4 kommentarer:

  1. Duktigt! Och härligt med barnvakter i närheten. :)

    SvaraRadera
  2. Hej! Vad skönt att du till slut fick inhandlandet bortgjort! Vi var ju allt annat än effektiva på den fronten när du var här... ;)

    Jag älskar ju också själva paketinslagningen, och det är lite synd att jag inte får slå in lika många paket i år, eftersom vi ju beslöt att bara ge julklapp åt en vuxen var i familjen den här julen... Vilket iof är lite skönt oxå, eftersom jag inte har nån ork till att ränna på stan. Var några timmar på stan igår, och är helt slut idag.. Bådar gott inför kvällens julspelning med orkestern i Bygdeå k:a.! =)

    Pepp pepp till er i renoveringen, snart kommer ju det roligare med tapeter och färg...
    Stor kram - älskar er!

    SvaraRadera
  3. synd att du inte bor i grannhuset Elina, då kunde vi ha "slå in julklapps kväll" tillsammans!

    SvaraRadera
  4. Åhh, ja det är verkligen synd att vi inte bor grannar eller iaf inom samma postnummersområde! Hur guld vore inte det? (drömmer om massa vardagsmys förutom julklappsinslagningar...) Men jag är iaf tacksam över att ni inte bor i nåt annat land (pik till älskade Hanna och Per), men det är liksom ändå inte som att man "tvärspringer över" till varann...
    Stor kram!

    SvaraRadera