lördag 12 juni 2010

Det är syndast om mig väärlden!!

Urkas..sitter här i vår säng febrig, snorig, mannen jobbar, sonen sover och... skäms nästan över att säga det, men ja det är faktiskt så att jag slö titta på the day after tomorrow. Skräpfilm. Det fanns bara inget annat att lägga sina ögon på. Är nämligen, konstigt nog, för pigg för att kunna sova. Ja de förstås. Kan ju alltid titta på antikmagasinet som just idag handlar om någon så intressant som kistor. Eller varför inte någon skräckis på 6:an. Har dock lite för ont i huvudet för att kunna se på invigningskonserten till fotbolls VM med alla blinkande lampor på 1:an. Så ja det får bli 4:an för hela slanten och hoppas på att karln om inte allt för länge kommer hem. Vilket nog inte är så troligt..

Denna dag har varit en helt fantastisk dag. Solen har visat sitt vackra nylle och vinden har sakta svävat fram över den vackra naturen och skönt svalkat min varma kropp. Oj, jag skulle nästan kunna skola om mig och bli poet.
Har gjort samma misstag i år som jag gör nästan varje år. Blir så lycklig över att det äntligen är sommar så jag stannar utomhus hela dagen och får som vanligt för mig att jag måste ha en sådan där super hud som tål solen hur bra som helst. Vilket visade sig i år igen att jag inte har. Aj vad det hettar!

En bov i solbränne dramat är vår gräsmatta. Det är nämligen så att jag och Robin har "blivit med gräsklippare". Så många ting man måste köpa när man har ett hus i sitt (bankens) ägo. Kände idag för att pröva åbäket för att se vad den går för. Det var i och för sig ett måste, för gräsmattans strån har börjat leta sig upp till magtrakten, lite smått överdrivet.

..ursäkta det abrupta avslutet, men min feber hjärna håller på att krascha. Borde nog försöka sova.. Verkar denna blogg mer än vanligt flummig är det inte konstigt alls..

5 kommentarer:

  1. Hej Petra! Vilken fin bakgrund det blev med plankorna!! Tråkigt att du är sjuk, hoppas att att du blir frisk snart och att vi ses idag!! Det ska bli jättekul att se ert nya hem! Kram L

    SvaraRadera
  2. Eländes elände! Nej, det där låter inte så roligt! Men är man riktigt risig så får man kolla på dåliga filmer, det är något av en rättighet tycker jag! Har du förresten, ditt tillstånd till trots, varit ute och kluppit gräs? Det var ambitiöst, eller rent utan hälsovådligt? Krya på dig kära vän! Det vore för övrigt trevligt med en dejt snart! Glasspromenad till veckan kanske? Kramen!//Karin

    SvaraRadera
  3. Linnéa - träffen kommer tyvärr att flytta på sig idag till expen istället.. vill inte smitta ner er allihopen. Men du (ni) är välkomna någon annan gång!

    Karin - Tack, nu behöver jag inte skämmas så oerhört. Nejdå febern hade inte börjat verka i min kropp igår på dagen, började bara känna av att förkylningen var på G..
    Men självklart! När kan du?? Kram

    SvaraRadera
  4. Stämmer in med Karin här - vilket elände! Men som vanligt var jag ju tvungen att sitta och fnissa för mig själv vid datorn när jag läser dina underbara formuleringar - anar jag förresten en liten ironi mot antikrundan? Kistor som är ett så gripande ämne!
    När det gäller gräsmattan undrar jag om ni inte skulle ha tagit till en machete istället...

    SvaraRadera
  5. Oj när jag läser om detta inlägg är det nästan så att jag skäms...så flummigt och eländigt *haha* ..men men det bjuder jag på :P

    Ironi mot antikrundan?? Nejdå inte alls, det som är ett sådant höjdarserie..hmmm

    SvaraRadera