onsdag 16 juni 2010

Fin främmen

Idag har vi haft besök av min gymnasiekompis Kicki, hennes son Pontus och hunden Nila (vet inte riktigt hur hennes namn stavas). Mycket trevligt må jag säga :D Det är inte så ofta vi träffas. Konstigt nog har tiden en förmåga att springa fram så man hinner inte riktigt med att träffa sina kära vänner. Det hinner lätt gå ett år eller två, när det istället känns som att det gått max fyra månader. Mycket underligt.

Elias och Pontus för 8 månader sedan... (diggar Elias hållning)

...och Pontus och Elias idag... kan ana mig till en viss liten skillnad :P

Pontus och Nila..glömde visst att fota moderskapet..

I går kväll/natt var vi med om en fasansfull upplevelse. Jag och Robin låg i sängen och såg på något på tv när det plötsligt började bullra en massa. Det kändes som att bullret kom emot huset, sedan sa det PANG (som att en baulta stor lastbil kört in i huset), hela huset började skaka och sedan blev det åter igen lugnt. USCH! Det var inte direkt en angenäm upplevelse. Läste på norrans hemsida i morse att det visst var ett jordskalv. Huset står tack och lov helt oskatt kvar.

Elias satt på pottan för andra gången i går. Hans första möte med den slutade i skrik, panik och tårar, men denna gång gick det hela mycket bättre. Han lyckades till och med lämna ett litet resultat. Självklart, fånig mor som man är, måste det hela fotas. Är man mega fånigt knasig om man dessutom stolt går och visar upp pottan med "resultatet" för fadern?? ...jo det är man :/ Oj nej detta måste förklaras. Det var alltså inte resultatet som fotades, utan själva pottsittandet. Riktigt så knasig är jag inte...än i alla fall..

3 kommentarer:

  1. Nu sitter jag här och asgarvar vid datorn igen! Jag ser bara framför mig Elias fotoalbum med dina något makabra foton, hehe! :-) (Men nu var det kanske inte så illa i alla fall...)

    TUR att det inte var en lastbil som körde in i huset! Det hade sannerligen varit trist om ert slott rasade ihop just som ni har fått det beboeligt! Men det låter som en något traumatisk upplevelse, huvvaligen!

    SvaraRadera
  2. Hahaha, trodde verkligen att du tagit bild på själva "resultatet"! Var ju lite trevligare att få se Elias på pottan än det som blev inuti ;)

    Hur som helst, så sjuukt söt!! :D

    SvaraRadera
  3. Haha...ja man kan ju börja undra hur det står till med unga fru Marksén...

    Ja han är så söt min lillgöss :) ..men *hahaa* han ser nästan ut som en "miniGollum" på kortet där han bara är några veckor gammal :P (...jag är hans mor så jag får säga sådana saker, ingen annan! :P)

    SvaraRadera