tisdag 17 maj 2011

En liten bildblogg

Tänk vad vi tycker om våra fina vänner :D Nu har vi ju inte alla på bild, men några av dem :D



Hos familjen Elvin/Lindberg tittar man gärna in. Här har vi just inhandlat två pannband och en mössa som Ida har sytt. Vi bor nära varandra, men ack om det ändå vore liite närmare..


Åh så har vi ju vår fiiina familj. Tänk vilken skatt vi har i varandra.



Ja just ja, vi måste ju visa upp det fina förklädet mormor Marie har sytt till Elias. Det används ofta. Här bakas det rödavinbärsrutor tror jag bestämt.



Alltså vilket underbart väder vi har och på vilken underbar plats vi bor. Elias trivs så det bara öser om det utomhus och jag med. Än så länge är väl inte huset som vi bor i på långa vägar perfekt, men vi får ta det som det är så får vi se vad det blir.




I helgen åkte vi till den fina staden Piteå. Först besökte vi pité havsbad och sedan hyrde vi rum på hotell Hammerin. Tänk så roligt det kan vara att få hälsa på sina fina vänner.



Killarna verkligen älskade att bada. Det roligaste var nog att få åka i den stora vattenrutchkanan. Direkt vi kommit ner för den skrek Elias; "en tiii!!!" så det var bara att vandra upp igen för att åter igen slänga sig i väg längst kanan.



På vägen hem stannade vi till hos familjen Örjestad i Byske. Deras lilla fina tjej och Elias hittade varandra och trivdes riktigt bra tillsammans.




1 kommentar:

  1. Åh, det var så mysigt att ha besök av er! Fina bilder. Kram!

    SvaraRadera