onsdag 2 november 2011

bf +1

Näe fy vale!

Jag har nu bara gått över EN sketen dag och är redan så djuriskt less. Ska inte klaga, jag vet. Det finns de som har mått mycket sämre än jag under sin graviditet och fått gå över mycket längre. Har hört om sådana skräckhistorier om de som har gått över tre veckor... Nej det vill inte jag. Kom ut!!

I måndags var vi på badhuset, jag Robin och Elias. Elias stor trivdes i vattnet och att få umgås med sin mamma och pappa. Vet inte hur medveten han är över att det snart (!) kommer en annan liten parvel och tar av uppmärksamheten från sina föräldrar. Vi får väl se hur det ska gå..
Elias kunde, med flytringar runt armarna och magen, simma fram alldeles själv i vattnet och vi slapp bära honom. Det var en sådan fröjd att skåda sin son sprattla sig fram som en liten fisk i vattnet med ett enormt leende på läpparna.
För min egen del var det också väldigt skönt att få befinna sig i vatten. Den "stora" magen (skriver "stora" för att många kanske inte skulle kalla den för särskilt stor, men för mig känns den enorm) kändes nästan inte som att den existerade för en stund och jag fick känna mig smal igen.

Idag kände jag, näe jag vill inte bara gå hemma och stirra på väggarna vill få åka iväg och göra något kul. Så jag och min tålmodige man drog iväg till Umeå. Det var riktigt mysigt att få vanka runt på stan och kika in i en massa affärer. Robin tycker inte alls att det är särskilt kul egentligen, om han inte får gå runt på biltema eller Claes Olssons (så kallad gubbdagis) förstås, men han gjorde det för min skull och det är jag rikligt tacksam över. Fick dessutom köpa en underbart fin kofta som jag bara längtar efter att få börja använda.

Nej nu ska jag krypa till kojs och hoppas på att föda barn i natt :D

3 kommentarer:

  1. Vi ber för er och håller tummarna! Hoppas bebis kommer snart!

    SvaraRadera
  2. Instämmer till fullo med föregående skrivare! Ojoj, det är spännande! :-)

    SvaraRadera
  3. Taack :D Ja det känns nästan för spännande, vill veta när den har tänkt sig komma ut så man kan planera lite..meen det fungerar ju inte så :/

    SvaraRadera