måndag 7 november 2011

Bf +6

Ojoj det bara rasar in blogginlägg. Börjar ni ledsna kan jag nog avslöja att det lär nog inte komma så många inlägg efter bebisen tillslut tänker födas. Vet inte hur mycket ork jag har över till annat då.

Imorgon har jag gått över en hel vecka. Jag är då minst sagt en erfarenhet rikare, vet i och för sig inte om det var just till en sådan fröjdefull glädje, men dock. Har idag varit på min sista tid hos barnmorskan för denna graviditet. Har fått en tid hos special mödravården om en vecka, men jag hoppas inte behöva använda den. Hoppas, hoppas!

Denna tid är verkligen stearinljusens högtid. Jag älskar att tända ljus. Sitter ofta framför tv;n och stickar om kvällarna och försöker tända så många ljus jag bara kan. Robin kan tycka att det kanske blir lite väl mycket ljus ibland, men det får han tycka bäst han vill. Hehe.

Har börjat i en mycket mysig tjej cellgrupp. Vi pysslar varannan gång och pratar och myser i faster Annas soffa den andra. Ni som varit hemma hos Anna och suttt i hennes soffor vet just vad den kan ha för inverkan på en.
Sist var alla hemma hos mig och vi gjöt (..gjuta, gjutit, gjöt? Säger man gjöt? Ah ni förstår kanske vad jag försöker säga..) ljus. Fyra av dessa på bilden ovan gjorde jag då och de brinner just nu så fint på vardagsrumsbordet.

Flaskor har någon konstig inverkan på mig. Tycker att de är så vackra. Kan införskaffa mig hur många som helst, men min käre make tyckte att det började bli aningens föör många så han har begränsat mig något. Vilket inte är så dumt. Köper jag en ny nu måste jag ta bort någon av mina gamla.
Min kompis Sofia, som vet om mitt flaskbegär (inte att ta till flaskan utan ja ni vet, kände bara att jag måste förtydliga det så att det inte blir några missförstånd) gav mig en gång i julklapp två ljushållare man kan stoppa ner i flaskor. Vilka du kan se på bilden ovan. Nu kan jag både njuta av ljusen och av flaskorna.

Ska sätta mig i soffan framför tv;n nu, hoppas ni får en bra kväll!

1 kommentar: