fredag 4 november 2011

Bf +3

Ja det är bara så, jag kommer att vara gravid för evigt. (..Säger jag efter tre sketna dagar, hahaa, undra hur detta kommer att sluta?)

Jag och Ida kom fram till en dag att man borde inte få en beräknad dag, mer en beräknad tidpunkt. Att man får veta att någon gång inom denna tidsram kommer troligtvis din bäbis att komma ut, annars blir du igångsatt.
Man hakar upp sig så enormt på just den dagen man är beräknad, sedan känns varje dag efter den som en eeeevighet.

..Dessutom får jag senadrag lite överallt i benen hela tiden så jag har så svårt att gå. Ja jag vet det är såå synd om mig... Eller?

Jag vet inte om ni har sätt Pat and Mat, eller 2 snubbar som de heter på svenska. Vi har en dvd med dessa två filurer som numera är det enda som Elias vill titta på. Han kan sitta och leka med sina traktorer och bilar (med släpar) och helt plötsligt springa till mig lägga huvudet lite på sné och säga; " se två nubbar mamma?"
Nej han får inte se på tv så fort han vill, men det är väldigt svårt att inte låta honom få det när han frågar så gulligt. Måste dessutom lägga till att han har ju en förträfflig smak. Två snubbar är ju en helt underbar film, eller ska man kanske kalla den för serie för det är ju faktiskt massvis med små kortfilmer. Är dock väldigt less på dem just nu. Detta är väl bara början på att måsta läsa samma bok varje kväll och att ständigt vilja se samma film.

Nej kommer inte bäbisen ut i natt, då börjar jag med ris utan salt dieten... Har hört att den ska visst hjälpa..

4 kommentarer:

  1. jo, du kan prova iallafall =) Mor

    SvaraRadera
  2. Förstår att du är less. Men snaart, snaart kommer den ska du se. Har du testat att käka magnesium som finns i ex paranötter och stödstrumpor? Det hjälpte för mig, eller inbillar mig att det var det hjälpte iaf :P

    Åh två snubbar, det minns jag att jag såg när jag var barn. Kan inte va lätt att säga nej till dom där stora bruna ögonen.

    Osaltat ris var nå nytt, men det lär ju finnas en uppsjö med saker. Skumpiga bilturer har jag även hört...

    Kramar! Vi tänker på er.

    SvaraRadera
  3. Hahaa förlåt mig Frida att jag skrattar, men att käka stödstrumpor är nog inget för mig ;P Jag brukar ha dem på fötterna och benen, men jag är väl lite annars.. ;P
    Köpte ett par när jag var gravid med Elias, men de har försvunnit, vet inte vart. Jag hoppas på att graviditeten ska vara över snart så att jag inte hinner köpa några nya.

    Kram! Vi tänker och saknar er med!

    SvaraRadera
  4. Haha, blir man bara nog desperat så kanske man börjar tugga på stödstrumporna till slut! :-) Det finns ju andra knep också, men de lämpar sig nog inte så bra i skrift, hehe ;-)

    Lycka till med allt! Vi tänker på er! Kramar från ett regnigt och eländigt Narvik.

    SvaraRadera