torsdag 31 maj 2012

En plus knapp tack!

Ja happ nu var det åter igen dax att köpa nya stövlar till Elias. Börjar bli lite less på att vid varje ny årstid måsta köpa in nya plagg och skor. Det eländiga är ju också att detta inte är sista gången utan bara en början på en evinnerlighet av köpande. Det är väl först när han är 20 som hans fötter slutar att växa.

Tänk om man skulle kunna uppfinna en plus knapp på alla kläder och skor. Om man skulle trycka på den så ökar skon eller plagget en storlek. Det skulle ju även vara väldigt bra för vuxna. Konstigt nog brukar ju deras kläder på något mysko sätt krympa i tvätten. Då skulle det inte vara så tokigt att öka den lite i storlek.

Tänk också så grymt bra det vore för miljön! All denna klädkonsumtion är ju en av de största miljöbovarna i dag.

Vissa plagg som jag köpt eller fått till mina barn känns det som en stor sorg att lägga undan när de växt ur dem. Det finns ett klädmärke som heter "newbie" som jag helt kärat ner mig i. Tråkigt nog finns den storleken endast till stl 68, vilket det inte kommer att dröja allt för länge tills Emylinda har vuxit i från.


Denna fina dräkt är ett exempel på de kläder som hon har av det märket. Tänk om man ändå kunde trycka på en plus knapp och göra den en eller två storlekar större så att hon kan ha den lite längre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar