fredag 4 maj 2012

förtvlivlan...

Jag har sååå länge suktat efter ett ovalt bord till vardagsrummet (gärna av märket axet). (Vilket kanske inte är någon nyhet om du följt denna blogg). Har många gånger försökt ringa på bord på blocken, men har aldrig hunnit med. Tills förra veckan. Jag har letat efter ett sideboard, ett runt bord och ett hörskåp och nu hittade jag en annons med alla de tre sakerna i samma annons och jag var dessutom först på att ringa på dem. Blev så lycklig. 
Allt såg så bra ut. Vi lånade en släp och det bar iväg av mot Umé trakten. Sedan kom jag in och såg dem. Då var det som att glädjen bara rann av mig. Istället för att vara vita eller ljusgrå (som de såg ut på bilderna) var de smutsgula (lite rökvit/gula, om du förstår hur jag menar). Det var så fina möbler med sådan urful färg.
Jag är ju bara så eländigt tragisk! Vi kunde ju bara ha tackat nej och vänt i dörren. Men icket, så funkar inte jag. 
Istället stod jag där och kände mig eländig inuti, log hela tiden med ansiktet och tackade så mycket för köpet... Dessutom upptäckte vi när vi kom hem att bordet var trasigt. Vilket förvisso går det att laga, men det lixom brast för mig. 
Varför är jag så dum och inte kan säga nej direkt? De var ju inte direkt gratis, vilket gör det hela ännu mer eländigt... Suck!


Nu står de i alla fall i vårt vardagsrum (hörskåpet i köket) och ja de är jätte fina och jag vill verkligen ha just de här möblerna, om de var en annan färg!

6 kommentarer:

  1. Men nog blir det där fint Petra!!! Om du inte gillar färgen... går jo att måla om.... fråga morfar Rune om han har lust nån gång.... Kram från din mor

    SvaraRadera
  2. Känner igen den där tapiga känslan av besvikelse... Jag kommer och tittar på möblemanget så snart jag får chansen. Tycker de ser bra ut på fotot, men bilder kan ju uppenbarligen ljuga.

    SvaraRadera
  3. Att måla om kan bli väldigt svårt, men kanske sprejmålas...

    Sandra, kom gärna :D Ja det ser faktiskt väldigt fina ut på bild..

    SvaraRadera
  4. Förstår dig helt och fullt men på bilden ser de jättefina ut och säkert går de måla. Även om det kanske blir lite bökigt.

    SvaraRadera
  5. Gör dig inga bekymmer

    Men, jag känner igen mig allt för väl... Dock är det alldeles på tok för lätt att förstora upp problem, och speciellt att GÖRA sig bekymmer

    Längtar efter att spraymåla om ett par stolar, Tommy vill spraymåla väggar osv och visade mig denna länk en dag och sa: "Får jag köpa en sån här?" Hihi... gissa mitt svar
    Vad är ditt ;-)

    http://www.youtube.com/watch?v=BNUqT05P8dU&feature=related

    SvaraRadera
  6. Ja, jag känner att du Johanna skulle förstå mig helt och fullt.

    Visst är det väldigt lätt att förstora upp problemen väldigt mycket. Särskilt i "stridens hetta" så att säga.
    Åh, JA låt honom gärna få köpa en sådan, så kan jag komma och låna den ;P

    SvaraRadera