onsdag 14 april 2010

Tapetsering..

Idag hände det...jag och Robin höll nästan på att ta ut skilsmässa,nej inte med varandra utan med den fördömda TAPETEN!!! Den var så vresig och eländig och ville absolut inte samma sak som vi. Den bara knorrade,bubblade sig och blev inte som vi planerade.. Den som skött sig så ypperligt bra förut. Aja tillslut efter att vi gruffat, morrat och slagits med bångstyriga tapeten lyckades vi få den någorlunda på plats.

Det är i och för sig inte färdigtapetserat ännu så jag ska inte säga för mycket. Dessutom upptäckte vi att rullarna har lite olika färgnyans. Det är nämligen så att två av rullarna blev kvar efter att det blev tapetserat in the Flark och två är ny beställda. Tapeterna är då, konstigt nog kan tyckas :P inte badade i samma bad vilket kan göra att det inte lyckas få dem i exakt samma nyans..

ÄSCH! Vi får helt enkelt förbjuda folk att gå närmre väggen än ett par meter :/


Det slog mig att jag inte har något "before kort" på golvet i sovrummet så det är ju kanske svårt att kunna jämföra och se hur grymt snyggt det blev jämför med hur det såg ut förut. Här är det i alla fall två kort på hur det ser ut nu, så kallade "and after kort" så se och njut :D (De är lite ljusare än vad korten visar)

Farbror slipare var mycket nöjd att vi valde att ha kvar golvet. Det är nämligen ett golv som nu är svindyrt att lägga in om man nu skulle vilja det..

Kolla förresten in de mycket vackra listerna i taket ;)

Elias fick rå om sin morfar under tiden vi var och slet, vilken lyckans ost..

3 kommentarer:

  1. Vad fint det blir! Ska bli kul att avlägga visit när ni kommit på plats. Ha en trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Åh, vad snyggt!! Vad kul för er, jättefint! Lycka till med allt annat å! Kram

    SvaraRadera
  3. TACK! ...men de jag måste ju erkänna att jag visar bara upp de fina delarna av huset här på bloggen, det är desto fler delar av huset som ännu är i "fulskick" än de som är fina..men de behöver man ju inte säga så högt ;P

    SvaraRadera