tisdag 6 april 2010

Kri-berg

Jag och Elias är hela veckan hos svärfars/farmor och farfar i Kristineberg. Det är alltid lika härligt att komma hit :D

...för mig i alla fall... Elias har dock inte varit alldeles helt förnöjsam över detta uppehälle. Det är nästan bara mamma som gäller. Det kan kanske möjligtvis gå att sitta hos någon annan om man kan vända huvudet och se att mamma finns i tryckt i närheten så i att hon lätt skulle kunna ingripa om personen i fråga skulle få för sig att käka upp honom eller något annat otrevligt. Annars har lätt den lilla underläppen lätt börjat att darra och det snabbt vänds till gråt.

Jag har skrutit så det bara viner om det över hur bra och mycket Elias sover på dagarna och hur lätt det är att lägga honom på kvällarna och att han sedan sover hela natten. Och jo pytt heller! Han har nu bara sover max två timmar ute sedan vaknat. På kvällen har han varit nästan omöjlig till att få att somna. Han har bara skrikit och varit förbannad, ja faktiskt det finns inget annat ord som kan beskriva hur hans sinnesstämning var utan att använda det ordet. Inte har han sovit hela nätterna heller. Nejdå, han har vaknat flera gånger och varit ledsen och arg.
Aja, det är väl så att de känner av att allt inte är som det brukar vara, att de inte är hemma.

...Jag kan säga så här, han är mint sagt inne i en lite känslig period...

Men jo visst börjar det gå bättre och bättre varje dag som går och han börjar känna sig mer trygg med sin fars fina föräldrar :D


Har tagit några underbara kort på Elias och söta kusin Ester (som också varit här och förgyllt våran tillvaro här i Kri-berg i helgen). Men jag har ingen sladd till kameran så jag har inte kunnat föra över bilderna till datorn, men det kommer!

1 kommentar:

  1. Ja, det är inte lätt när det är känsligt. Men det är säkert som du säger att han känner av att han inte är i hemmets lugna vrå. Hoppas att ni fått sova något i alla fall...
    Kram

    SvaraRadera