fredag 14 januari 2011

friska!

Är inte särskilt vidskeplig av mig men *peppar peppar ta i trä* för säkerheten skull...

Uvi;n är ett minne blått och magsjukan har vi tack och lov lämnat bakom oss. Eller det var inte riktigt sant, den har lämnat en bitter eftersmak. Elias har nämligen tappat sin goa matlust. Det som förut var en fröjd (Elias har nämligen gillat allt som vi bjudit honom på) har nu blivit en svår kamp. Välling kräks han åt, korv (som är hans favorit mat) kan han äta lite av, men spottar sedan bara ut maten och många andra rätter behagar han inte ens öppna sin mun för.
Men hör och häpna, det finns hopp. Vi bjöd hit mina föräldrar och lillebror på pizza i em och gissa vad lillungen tar sig till. Jo han börjar peka vilt på pizzan, Robin ger honom en bit som han helt enkelt tar och gluffsar i sig. Jag hoppas att detta är början på att hans goda aptits återvändo.

Några korta "senaste nytt";

* Genom att vi har varit borta i en veckan och sjuka i två, har renoverandet i vardagsrummet helt stått stilla. Jag hoppas att jag snart kan komma med flera glada nyheter på den fronten.

* Elias tar till veckan ännu några stora steg mot vuxenvärlden. Han ska börja på dagis. Pappa Robin ska vara med honom på inskolningen som börjar på måndag. Det ömma modershjärtat har ännu inte riktigt velat ta till sig detta. Jag är av den uppfattningen att små barn hör hemma hos sina föräldrar, inte på dagis.. Tänk om det händer min lille guldklimp något, tänk om han gör illa någon...eller tänk om någon är dum mot honom!?! Fånigt jag vet, men det är sådan jag är..

* I helgen ska vi spela in tvgudstjänsterna. Håll de två (eller så många du har) tummar hårt du kan för oss så att det ska gå vägen.

...SLUT för denna gång :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar