onsdag 27 augusti 2014

Jag och barnen..


Titta vad min man kom hem med här om dagen. Superfin!



Är inte riktigt tillfreds med mörkret som kommer krypande om kvällen. Tycker mycket, mycket mer om Norrlands ljusa sommarnätter, men det är ju som slut med det nu mer..
..MEN nu kan man få börja tända massa ljus i olika fina ljusstakar. Det är underbart mysigt. Att efter att barnen somnat, tända en massa ljus lite över allt i rummet och krypa ner under en filt i soffan framför tv;n eller med en bok i högsta hugg, det är skönt.

Robin är bortrest i veckan så jag och barnen harvar på här hemma. Gnälligt här, bråkigt där, mysig hit och roligt dit allt om vart annat. Ibland vill man bara bryta ihop och ibland känns livet allt för härligt. Det är ju så att man orkar olika mycket beroende på hur man mår för stunden. Just nu känner jag mig rätt så känslig och trött, då blir det genast jobbigare allt i hop.

Upptäckte att brödet tagit slut. Kände inte för att pula in barnen i bilen och bege mig till affären, så vi bakade scones istället.


Färska, varma scones, det är SÅ gott. Tycker jag i alla fall, barnen var inte alls särskilt förtjusta. "Första tuggan var supergod mamma, men ju längre jag tuggade ju mer äckligt blev det..", förklarade Elias..

1 kommentar:

  1. Åh så fin. Hoppas min man också kommer hem med en sån fin fotölj t mig nån da

    SvaraRadera