lördag 13 januari 2018

Borta bra


Det är väldigt skönt att få befinna sig i någon annans hem för en stund. Någon annan som lagar mat, fixar frukost och sådant som kan bli tråkig stress för en själv, men man kännas som lyx då någon annan ordnar. Mitt huvud är ju inte påtopp just nu, som jag skrivit lite om förut så det känns extra skönt att få komma bort lite från sina vardagliga rutiner. Min käre make har fått ta mycket där hemma när inte jag orkat, så det är skönt för honom också att få vila från ansvaret för en stund.
Det vackra vinterlandskapet utanför skapade ett sådant vackert ljus över sängen där jag och min man sover då vi är här. Magisk vacker vintervärld är det utanför.


Barnen har fullt upp med allt som finns att göra hos deras farmor och farfar. Gå igenom alla spel, måla och pyssla, bygga lego, läsa gamla serietidningar, klättra i den enorma snöhögen och busa med hunden Felix.



Men i morgon åker vi hem igen. Hem till ett hem som ska städas och låta julen plockas ner i sina lådor och bäras upp till förrådet igen. När man fått vila från sitt hem ett tag är det faktiskt väldigt skönt att få¨komma hem igen och man uppskattar lixom sitt hem igen. Ska blir roligt att få pynta om och istället för julfint, få vinterfint. Några primula vill jag gärna köpa in och varför inte årets första bukett tulpaner.

1 kommentar:

  1. Har nu scrollat igenom dina inlägg från jul och nyår. Så många fina bilder och tankar. Gläds tillsammans med dig att vi fick en sån vacker och snöig vinter. Inte bara regn , mörker och halka. Och så går vi ju mot ljusare tider...hoppas att det får bli så, inte bara i naturen, utan också med ork och hälsa för dig och de dina! /kram

    SvaraRadera