torsdag 20 juli 2017

Loppistider


Denna dag hade jag sedan länge planerat att det skulle få bli en loppisdag. Eller rättare sagt en dag uppdelad i tre, sovmorgon och en lång frunch, loppistid och den sista delen av dagen vara hemma själv med barnen och låta maken åka och göra det han älskar mest, att få kasta frisbee. 


Efter frunchen frågade jag om någon av barnen ville följa med och helt plötsligt blev det hela familjen som ville följa. Så kul! Vi loppade, stannade på en lekpark och hade det allmänt trevligt, mest jag kanske. Köpte mig ett par skor, helt oanvända gröna, otroligt sköna skor av märket Gudrun Sjöden. Sicken lycka. Och klänningen på bilden, så fin!


Men jag tror bestämt jag tappade ett ben på kuppen.. Lite snopet förresten att åka bort just den veckan som rosenbusken blommar som ljuvligast. Hittade tack och lov några knoppar som jag knipsade av och tog med mig in.




Så vackra!


Tillbaka till loppandet. Jag är rysligt förtjust i bär. Självklart att äta förstås, men också på bild. Frukter också som till exempel äpplen, päron och plommon. Inte bär eller frukt i klunga utan ett och ett bredvid varandra. Det är så vackert. Tantensmix, som är en av mina favoritloppisar säljer både nytt och gammalt och dessa söta tepåsar köpte jag hos henne, de var på rea och kostade bara 15 kr styck. Så fina!


Provade blåbärsteet nu i kväll och det var riktigt gott. Men nu till det som jag blev mest glad över, titta vad hon hade för fina gardiner;


Såååå fina! (Ja vet de är väldigt skrövliga, men jag ville bara hänga upp dem för att se hur det skulle se ut, ska ta ner dem i morgon och stryka dem..)


De är gamla gardiner från 50/60 -talet och de passar som en smäck i vårt kök. Lite materiell lycka så där i vardagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar