tisdag 30 mars 2010

Idag har det varit en mycket fin solig dag.
Var på promenad med Elias liggande i vagnen och tänk jag blev riktigt svettig och fick skala av mig några plagg. Inte av att jag gick så där snabbt och hurtigt, nej bevare mig väl, då kan man ju få kondis på köpet och vem vill det..? Utan av att solen värmde så skönt :D

I em var jag och Elias och hälsade på en kompis (med ett mycket vackert namn) här i Flarken, och hennes två härliga söner, för att inte störa den hårt arbetande maken/fadern. Det är så roligt att hitta någon man kan umgås med här i krokarna. Jag och Robin har inte varit direkt bäst på att visa oss här i byn kan man säga. Det är inte bara positivt med att bo lite avskilt, utan det gör det hela mycket svårare att lära känna nytt folk. Förvisso är ju inte svenskar direkt kända för att socialisera sig så värst duktigt med sina grannar, men man kan ju försöka ändra på saken..

Elias fina lilla mage ser inte ut att ha förbättrat konsistensen på dess innehåll än. Trots en vecka av plommonpuré diet.
Efter att ha badat och plaskat i badbaljan, till dess att den vattenmängd som till en början stannade i baljan nu på någon mysko sätt hade halverat och lixom skuttat över på den ömma moderns ben, fötter, armar och mage, började Elias bli aningens missnöjd. Eftersom den pratbubbla, som jag trodde skulle vara inbyggd hos en bäbis, aldrig tycks ha börjat fungera på Elias var det helt enkelt (..enkelt åh enkelt :/..) bara att försöka lista ut vad problemet kunde sitta i.
Började med välling, men han kunde inte riktigt slappna av utan sög bara några sekuner och började sedan att gråta, fortsatte suga och grät igen osv. Nähäpp..konstigt, tänkte jag och prövade med brösten i stället, vilket gick mycket bättre och han kunde i alla fall slappna av medan han åt. Efteråt var det som att han inte i alla fall var riktigt tillfreds med livet så jag försökte med att lägga honom i sängen. Men du då blev det riktigt illa. Försökte tåligt sitta kvar med en hand på Elias och invänta att han skulle slappna av och gosa in sig i snutten, som han alltid gör och sedan somna, men icket. Han var inte nöjd alls. Då slog det mig, han har kanske ont i magen. Tog upp min lille missnöjda prins och banade väg till skötbordet och mycket riktigt var det något på G där bak. Ajajaj så ont det ser ut att göra, samma visa som sist så bara skrek och skrek han och blev alldeles våt av svett. Efter en tids prövning såg det ut att vara över och Elias somnade oroligt i sin säng. Vaknade bara efter en halvtimma också var det dax igen. Ojojoj stackarn!
Detta började när klockan var halv nio och först kl 23 ligger han åter igen i sängen och sover,denna gång lugnt och fridfullt.

..Nu ska jag avnjuta en liten kvällsmacka med min käre make som äntligen jobbat klart för i dag. Go´ natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar