lördag 29 mars 2014

Sommardojjor och träff med en god vän

Vad gör man när man när man äter glass och fryser om händerna? Ja när inga vantar går att finna funkar det perfekt med ett par socker ;P

 Idag hade jag och min man planerat in en dag på stan. Vad passar väl sig då inte bättre än att leta fram sommarpjuxen? Lillgumman kände sig så enormt stolt över sina röda fina skor.
"Tant" Elina är en person som ofta kommer på tal av mina barn och idag stämde vi dejt med henne. Jag älskar bilden på Elina och mina barn som går i solen på stadens torg. Lillgummans hår, som verkligen lyser i solen, är en fröjd att skåda.

Jag och storebror fick en stund för bara mig och honom idag. Jag har länge längtat efter att få se min vän Catrin (som för närvarande bor i vår huvudstad) dansa och i helgen var hon i Umeå med en dansföreställning för barn, "Drömmer jag?"  (är alltså namnet på föreställningen.)
När jag berättade för storebror att han och jag skulle gå och se på en dansteater tillsammans, bara han och jag, blev han helglad. Han tyckte även riktigt bra om föreställningen, förutom att den var lite för lång. På mitt svar att jag inte alls tyckte att den var för lång svarade han; "Ja, men du har ju inte samma hjärna som jag." Åh det är ju bara så hjärtat kan smälta..

Inredningsbilderna är tagna i Elinas fina kök, hon är verkligen en kvinna med god smak.

Denna dag kan verkligen summeras som en mycket god dag!


2 kommentarer:

  1. Verkligen en mycket god dag. :) Jag blir alltid så glad av att vara med er!
    Härlig bild på tripp trapp trull, hand i hand... Och tack för inredningskomplimangerna.
    Älskar er!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är en av mina favoritbilder. Varsågod, jag står fast vid den åsikten :-D

      Radera