fredag 28 mars 2014

Gegga, måste kladda!


Detta är verkligen en underbar årstid. Det finns inte ett surrande kräk som försöker surra mig i örat eller sticka mig någonstans. Möjligtvis att det finns något som yrvaket vaknat till lite för tidigt och sitter och värmer sig själv på någon solvägg någonstans. Men det stör ju inte mig. Det är varmt i solen och man kan njuta av det efterlängtade ljuset.

...Åh andra sidan är detta den jobbigaste tiden på året för alla geggälskande barns föräldrar. Huga! Tack och lov för fina mjuka galonkläder. Men trots att de är bra blir de ändå kladdiga och kletiga på utsidan. Idag han barnen bara vara ute i några minuter så var de alldeles full i gegga... Man vet ju nästan inte vart man ska he dessa kläder då det är dax för att gå in.
Denna "vinter" har galonkläderna hängt med i stort sätt hela tiden. Det var möjligtvis någon vecka där i januari-februari som de fick andas ut på hyllan ett tag.

Denna bild är en rätt så rolig kontrast mot klänningen på samma vägg i något av de förra inläggen. Klänningsbilden kändes för mig som en väldigt drömmande, romantisk och lite smått surrealistisk bild. Denna bild, det är verkligheten här och nu.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar