onsdag 19 mars 2014

På promenad


 Åh dessa otroligt fina videung. Måste direkt jag ser att de har krupit fram ur sina skal gå fram sträcka mig efter en gren och stryka en av dessa mjuka vita dunbollar mot kinden eller läppen. Tror aldrig att jag kommer att sluta med det.

 Denna dag har varit en helt fantastisk vårvinterdag och jag passade på att ta en liten promenad till jobbet istället för att åka bil med maken och barnen. Sol, vårflod, videung och små blommor mötte mig längst vägen. Lite kallt i luften och jag fick dra upp halsduken kring öronen, jag var naiv och hade trott mig klara promenaden utan mössa.
Visst blir man lycklig då man ser de här första små små blommorna leta sig upp genom snön. Det var någon vecka sedan jag såg den första snödroppen och det lixom spratt till i mig av lycka. Något speciellt är det ändå med just dessa absolut första vårblommor. Man blir förvisso glad av sommarblommor också, men dem tar man mer för givet. Jag undrar om dessa små blommor förstår vilken glädje och vilket hopp de skapar i oss.

 Jag hoppas att ni får ett trevligt slut på denna vecka. Från mig kommer ni inte att se så mycket av resten av denna vecka, här på bloggen i alla fall. Berättar varför sedan.. ;P Nu blir ni nyfikna va?
Därför säger jag trevlig helg redan nu!

Kramelikram!


1 kommentar:

  1. Ha en underbar och skön helg, en annan ska jobba... / mor

    SvaraRadera