onsdag 16 november 2016

Magiskt ljus


Tittar ut genom köksfönstret medan jag gör frukost till tjejerna. Möts av ett sådant vackert sken. Det ser ut som att himlen brinner, fast med ett lilarosa ljus. Jag tänker, jag ger tjejerna frukost, struntar i min egen och springer ut och snabbfotar lite.



Alltså SÅ vackert! Det var värt allt kaffe i världen att få se denna syn. (Fast jag han med lite kaffe också faktiskt då jag kom in igen..)



Sprang in igen, gjorde tjejerna klara, klev ut igen, in med alla i bilen, startar bilen, stressa, stressa, inte blir så sena igen. Tittar upp och då möts jag av ett nästan ännu vackrare ljus. Allt det rosalila har bytts ut mot gulorangea färgsprakande färger. SÅ vackert. Måste stanna upp, innan jag kör i väg, för att suga i mig allt det vackra. Fanns ingen tid till att fota, men du kan ju tänka dig så vackert.

Under dagen ligger en sådan vacker dimma över nejderna. Skjutsar min mamma till samhället intill och det gör ont i mig av alla vackra vyer jag skulle vilja stanna och fota under resans gång.
Vilket magiskt ljus hela dagen bjöd på.
När jag skulle hämta hem lillan från förskolan tog jag med mig kameran i alla hast och fotade lite från min plats i bilen. (Stannade självklart varje gång jag skulle fota.)
Först två bilder hemma från gården.

 












Nej, det gick inte att se sig mätt på. Så vackert.


Dimman försvann en stund under eftermiddagen, men kröp sedan in igen, ännu tätare denna gång. Det gick inte att se bergen nedanför åkern, jag åkern gick för den delen heller inte att se.



Vilken vacker dag!


2 kommentarer:

  1. Åh, så vackra foton! :D

    SvaraRadera
  2. Vilka bilder! Jag njöt också av de vackra ljuset den dagen.
    Sen måste jag ju ändå få beundra dej som fotograf. Eller är det kamerans förtjänst?

    SvaraRadera