måndag 5 oktober 2020

Höstgarderob

 Planerar för en kofta till mig och en tröja till min man. Äntligen ska jag få sticka något varmt och skönt till min man som han kan omhulda honom med med maskor som alla vuxit fram mellan mina fingrar. Känns väldigt roligt att få ta sig en ann ett större stickprojekt.

Min sommargarderob ligger just nu slängd på en karmstol i sovrummet. Eller delar av den i alla fall. Högen är tänkt att den ska in i den stora vita garderoben då mina höst/vintrigare kläder tagit över platsen på klädställningen. 

Några pelargoner, som fortfarande var alldeles för fina för att bäras ner till vinterförvaringen i källaren, står i sovrumsfönstret. Tycker mycket om pelargonblad. 



Hösten måste ju vara den bästa årstiden då det kommer till kläder. Jag är tokig i kläder och hösten inbjuder till alla möjliga slags kreationer och "lager på lager möjligheter". Istället för sommarens "puh vad det är varmt, jag vill helst gå runt naken" känsla. Har märkt att många andra inte riktigt instämmer med denna tanke. Att det är en sorg att lägga undan sommarens alla färgglada, vackra klädesplagg. Kan inte riktigt känna att det behöver stämma. Hösten är ju full av så mycket färg, så varför kan man inte bära färg då? En varm, skön halsduk i gult, en höstkappa i rött eller varför inte en grön kjol i ett lite tyngre, tjockare material som håller värmen skönt om ben och bakdel. 

Mer färg till alla årstider tycker jag.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar