onsdag 18 januari 2012

tack till DIG!

Måste bara skriva att jag har det nästan alldeles för bra. Tänk om livet alltid kunde fortsätta så här. Jag har fått känna hur det känns att ligga på botten och kravla runt i min egen skit förr om åren och dit hoppas jag aldrig behöver hamna igen.

Mina barn gör att jag mår så otroligt toppen. Nej inte så att jag går omkring och struttar på rosa moln utan att jag mår så där jämnbra. På en bra nivå helt enkelt.

Jag har så mycket i livet att vara glad och tacksam över. Min man. Behöver inte säga mer, du vet redan hur mycket du betyder för mig. Min mamma och pappa, som jag är så tacksam över att de bara bor någon kilometer bort från oss och som ställer upp i vått och torrt. Mina svärföräldrar, tack ni är bara helt underbara. Min övriga familj och släktingar. Är välsignad med så stor och välsignad släckt.
Sist men absolut inte minst, mina vänner. Det enda jag skulle önska är att jag kunde träffa er oftare och att ni kunde bo lite närmare..

Så tack till dig för att du finns! Du kanske inte alltid tror på det själv, men bara genom att du finns till gör andra glada. Det är lätt att hamna i det tänket att lilla jag har ingen betydelse i denna enorma folkmassa som finns över hela jorden. Det är så fel som det är skrivet! Du är visst betydelsefull, tro inget annat.

1 kommentar:

  1. Jag säger verkligen Tack detsamma! Du och Robin och era barn hör ju verkligen till de personer jag blir sådär glad i hjärtat av! Så även om vi inte ses lika ofta som jag skulle vilja, så blir jag glad av att bara tänka på er... :) Så, TACK för att NI finns i min närhet!

    SvaraRadera