söndag 12 november 2017

Fars dag


 Vaknade och kände mig glad och utvilad, det kändes som att detta kommer att bli en bra dag. Sicken tur, för denna dag hade jag lovat käre far i huset en lång sovmorgon och frukost på säng. Ja, det är ju klart för det är ju Fars dag idag.
Medans jag gjorde i ordning frukostbrickan drog minstlillan fram målargrejerna. Trodde att hon hade tänk måla en fin teckning åt sin far, men ack nej där jag gick bet, det var till henne själv och på kylskåpet skulle den sitta när den var klar. Så det så.


Jag fixade i alla fall i hop paketet och frukostbrickan.


Med en liten blomma på.


 Nu är mina egenstickade vantar klara och de fick bli en gåva till min man, som jag ofta kallar "min ros". Jag vet att det kanske inte är så där typiskt "karliga", men det spelar inte så stor roll på Robin passar de bra ändå.


Jag hade också fixat "Farsdagspaketet" som går att köpa på unicef. En perfekt gåva att köpa till någon som inte önskar sig något själv. Det finns flera olika sorters "paket" att välja emellan och jag kan gladeligen tipsa vidare detta till alla!

Efter en lång förmiddag inomhus tog vi på oss kläder och klev ut i snön som kommit under natten. Så härligt, jag har verkligen längtat efter snö. Nu skulle det vara perfekt att ta kort på mig och Robin till det årliga julkortet. Sagt och gjort, vi gjorde oss i ordning.  


Jag gick i för väg och tog några testbilder. Detta skulle nog bli bra. Det var inte riktigt så mycket ljus ute som jag hade önskat, men det skulle nog gå i alla fall.


Ja testbilderna blev ju riktigt bra juh! MEN sedan kom en hejdundrande snö/slask moln över oss och det blev inte en enda bra bild. Se bara;





Näe, vi gav upp...


 ...och gick in istället. Får ta nya tag en annan dag.