lördag 27 april 2013

Klädbytardag

..det är grejer det. Jag formligen älskar det. Ett mycket bra sätt att låta begagnade kläder, ytterkläder, leksaker, vagnar, skor m.m. att få användas vidare istället för att ligga och skrota någonstans.
Jag har handlat som en tok. Barnen har nu kläder och skor för hela sommaren även badkläder, en större ryggsäck, fleecetröja, badrock, solhattar...

Om klädbytardagen öppnar sina portar klockan nio brukar jag egentligen inte åka dit förrns kring elva. Då brukar det fortfarande finnas huuur mycket som helst kvar och jag kan i lugn och ro rota runt bland klädhögarna istället för att knuffas med så många andra. Men idag var jag ute efter skor till Elias så jag var där strax efter nio för att vara mer säker på att hitta några.

Jisses så galet.

Stod vid ett av klädhögsborden med storleken 86/92 och tittade och letade bland kläderna inklämd mellan två andra kvinnor. Skulle bara vända mig om lite och kolla vart lillgumman tog vägen vilket gjorde att jag hamnade cirka en decimeter från bordets kant och vips hade jag förlorat min plats och fick försöka krångla mig in någon annan stans istället.

Men trots att jag har väldigt svårt med att vara på en plats med så många människor i hop tryckta på samma yta, så kan jag bara inte hålla mig i från det. Man kan hitta så mycket och till så hiskeligt billigt pris.



Två av mina favorit köp badrock till storebror för 30 pix och skor till lillan för en tia.




1 kommentar:

  1. En strålande idé, det här med klädbytardag! Vettigt både ekonomiskt och miljömässigt.
    E f

    SvaraRadera