onsdag 24 april 2013

Nya skor

 
Det är soligt och varmt ute, men jag känner mig ändå lite småpurken. Jag vill inte ha kvar all denna eländiga snö! Jag vill kratta gården, börja gräva i rabatten, fixa och dona inte bara stå och titta på all denna snö som ligger i vägen för mina planer.
Jo jag vet snön smälter bäst den kan, men jag blir ändå lite otålig. Så jag försöker skotta som en galning för att hjälpa den lite på traven.

En annan sak som jag är lite ledsen över är att vi inte har någon riktig solvägg. Jag skulle vilja lyfta upp huset, snurra det 90 grader och sedan ställa ner det igen för att få bättre tillgång till solen. Nu lyser solen på ena gaveln på huset där det står en massa träd och skymmer.
Framsidan står i skugga hela dagen förutom en liiiten stund på kvällen innan solen hinner gå ner bakom trädtopparna.
Det gör att jag kan sakna vårt hus i Flarken. Där hade vi en underbar solvägg där blommorna kom upp tidigt och snön smälte som bara den. Men det är också det enda jag kan sakna. Annars älskar jag vårt hus och den plats den står på.


Jag har varit på vår eminenta skoaffär här i Ånäset och införskaffat mig ett par stövlar. Jag älskar att bo vid en grusväg, men denna årstid brukar inte en grusväg vara till någon större fördel. Den förvandlas mer till en lerväg och det finns inte många skor som pallar för det underlaget.
Elias fick köpa sig ett par nya springskor (vilka han ännu inte får använda ute). Det är helt galet förra sommaren fick han ett par i stl 26 och i år har han stl 29! Jag hoppas inte hans fötter fortsätter att växa i den takten.

I går gick vi som var hemma inomhus med våra nya skor. Jag i mina röda stövlar, Elias i sina springskor och Emylinda i ett par som Elias hade då han var mindre. Såg lite tokigt ut kanske, men vem har sagt att man måste vara normal? ;P



1 kommentar:

  1. Fullt normalt att gå omkring i nya uteskor inomhus, tycker jag. Man måste ju, i all sin dar, gå in dem! ;)

    SvaraRadera