måndag 29 december 2014

Vinterbilder


 Dagens vinterbilder. Förutom att det blir kallare än vanligt inomhus (vilket gör mig lite lätt morrig och frussen), så är jag så glad. Det är ju så underbart vackert och fint ute. Igår var det kring 22 minusgrader ute och solen sken så underbart vackert. Jag var på jobbet och kved i hela kroppen av längtan efter att få klä på mig, springa ut och fota av bara den. Men det var bara att snällt stanna inne i go´värmen och gilla läget.

Julen har passerat. Vi kunde inte ha haft en bättre jul. Jag var lite nervös innan av att allt som skulle fixas och ordnas, men oron var helt i onödan för allt flöt på så bra. Två barn och elva vuxna trängdes in i vårt hus. Vi åt av bara den, umgicks och julmyste. Barnen stortrivdes med att få ha sina två morbröder, sin yngsta farbror och sin moster bara för sig själva.
På julaftonskvällen for jag, min bror, Robin och Emylinda ut på en sparktur i vinternatten. Lillan fick sitta nerbäddad på ett fårskinn i sparklådan och hon njöt ska du veta.
Min syster hade med sig en kompis och det gjorde juldagarna ännu mer roliga.

Nu blir det nyårsfirande. Jag har de senaste åren skippat allt vad stora fester innebär och siktat in mig på mindre sammanhang och tv-tittande. Vilket inte är så pjåkigt :-D.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar