onsdag 23 mars 2016

Påskpynt











Tänkte kika in med lite påskbilder från hemmet. Att påsk/vår pynta är för mig nästan lika kul som att advents och julpynta.

Har sparat en hel drös med äggskal från grannens ägg. Det går ju inte att slänga sådana fina ägg. Några har jag planterat krasse i och några andra får stå som små vaser. Tycker att de är så vackra. Några är prickiga, några bruna, några gröna och andra beige.

Fick (för mig) världens finaste påskteckning av min son. Det är en påskhare som målar ett påskägg som dessvärre försöker springa där i från. Älskar hur det sprätter färg om penseln.

Imorgon hoppas jag på att fota små påskfina barn. Vi får se kanske dyker det upp lite bilder här från det :-D Ha en härlig dag!

1 kommentar:

  1. Haha, älskar Elias teckning! Genialisk. Älskar också din blogg om du skulle ha glömt det. Så mycket vackra bilder och så mycket kul och pyssligt. Jag blir sugen på att knåpa ihop nåt själv och inte minst sugen på att ha ett hus! Men, men, vi ska åtminstone flytta till en 3a här i Stockholm nu, så alltid något. Kram på dig Petra!

    SvaraRadera