fredag 25 mars 2016

Påskning




 Igår var vi och påskade på mitt och Robin jobb. Mina två påskgummor och min lilla påskhare. Robin fortsätter hela helgen med att jobba medan vi övriga dolar på här hemma.
Idag fick vi finfrämmen från Norge och vi målade påskägg för fulla slanten.



Det blev en hel skål med äggsmet och lillan bakade hela tre sockerkakor efter att vi målat klart. Det finns inte så många bakverk som hon faktiskt gillar, inte heller glass eller godis, men sockerkaka är hon helt galen i. Tror minsann hon han äta tre stora sockerkaksbitar till fredagsmyset innan jag han stoppa henne.

Inte en enda våffla har vi ätit på denna våffeldag, men i morgon vankas det våffelfest hos min pappa. Min mamma jobbar tyvärr hon också hela helgen. Det känns för övrigt lite konstigt att ha våffeldagen på långfredagen. Vet inte riktigt varför, det bara känns så.


GLAD PÅSK till er alla där ni är! Jag tror på Jesus och för mig är påsken en glädjens högtid, han dog men uppstod igen. Men det är också en helg som skapar många tankar och reflektioner hos mig. Både glada, men också jobbiga. Jag tror att det är lite meningen med påsken. Tid till eftertanke och tid till att fira.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar