onsdag 5 oktober 2016

Vardagsrummet


Jag har städat i vårt vardagsrum flera dagar nu. Konstigt nog går det inte i en sådan hastighet som jag kanske önskat. Har en sådan fin liten hjälpreda med mig som lixom fixar så jag måste städa samma sak om och om igen. Hon har en förmåga att nå hur långt som helst med sin lilla kropp och når man inte med hjälp av att sträcka ut sig i all sin prakt, då går det ju alltid att hitta en penna eller annat långt att peta med. Men otroligt söt är hon.


Har inte riktigt lär mig min nya kamera ännu. Det märks extra tydligt då jag försöker fota inomhus. Måste lära mig hur man fotar mot ett fönster, det ser ju för täskigt ut som det gör på bilden ovan. En fotokurs skulle kanske sitta fint, jag är bara så trög och fattar inte så mycket vad de pratar om på sådana kurser, skulle helst hitta någon som personligen kan visa och lära mig. 


Har bytt ut lite sommarinredning mot höstfint. Ljus måste gå att tänka i nästan varje litet hörn.

 

Ett tag i mitt liv var jag helt tokig i panelgardiner. Det fanns så många fina och dessutom var det ju så mycket billigare att köpa än "vanliga". Men sedan vi flyttat hit har jag slutat att tycka om det. Vill gärna ha mycket tyg kring fönsterna och det blir för stelt och rakt med paneler. Men gardiner är inte direkt gratis och det känns dumt att låta gardinerna jag redan har bara hänga på sina galgar i gardingarderoben. För att få mer tyg kring fönsterna och samtidigt använda mina paneler, har jag använt mig av spetsgardiner att fylla ut med. Tycker att det blir riktigt fint faktiskt.


Barnens egengjorda ljuslyktor tycker jag är så fina. 


Jag har "möblat" om lite. Tycker om att flytta runt möbler, det väcker nytt liv i möblerna och de känns plötsligt som nya. 



Nu har maken gjort te, så jag har tänkt krypa ner i soffan och njuta av alla tänka ljus.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar