onsdag 15 februari 2017

Alla hjärtans


Ni har hört det förr, men jag säger det igen. Jag tycker så mycket om mina små hjärtepajformar. Nu så här i hjärtetider passar de ju dessutom alldeles ypperligt att baka ner en liten kärlekshandling där i.
Min man är som tokig i paj och dessa tre väntade honom i kylskåpet i går kväll att mumsa på medans jag knegade på jobbet och han satt urtrött och less efter att ha lagt ungarna själv. Smulpaj i alla tre, men med äpple, kanel och socker i en, blåbär i en och hallon i den sista.






Så enkelt, men så sjukt gott.


Jag fick, av min man denna urtjusiga blomsterbukett. Jag är så fånig och blir så urbota besviken om jag inte får blommor på alla hjärtans dag. Fånigt, som sagt, men jag kan inte hjälpa det..





En amaryllis jag köpte till jul, fick en tredje stjälk och blommar faktiskt just nu. Så fin blomma det är! Blommor gör mig så glad.

Annars är jag så in i vassen trött. Det är väl så det är i småbarnstider. Att aldrig få vila från jobbets intryck, att aldrig få en dag att bara strunta i allt, äta fil till lunch och gröt till middag och se på film hela dagen. Det kommer tider till sådant, jag vet, men just nu längtar jag så mycket efter det. Samtidigt som jag också är så glad för att mina barn just nu är just småbarn. Låter kanske motsägelsefullt, men det är så det känns.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar