tisdag 21 februari 2017

Vintern kom tillbaka


Vintern kom tillbaka till oss. Så vackert allt blev, vitt och gnistrande. Extra vackert är det när solen lyser. Tog mig idag en liten promenad, bara kring vår gård. Strosade runt bland allt det vita fina.



Berget är så vackert då varje gran är täkt av snö.




Visst är den förresten fin den nya postlådehållaren som vår granne gjort och som du kan se där nere i hörnet. Jag tycker den är jättefin! Vackert är också de vitklädda träden mot den blåa himlen. 



Detta är något av det vackraste jag vet. Snöfrost på grenar. Tror jag har miljoner bilder på just det.



Ja inte har vi mycket snö, det går utan några svårigheter att ta sig vart man vill i skogen. Vilken knepig vinter.


Tycker mycket om denna del av skogen, väldigt trolsk av sig.









Inne känns det så trivsamt då solen lyser. Jo visst allt damm och alla smutsiga rutor syns extra tydligt, men det gör mig inte så mycket.


Några rosor har skrumpnat ihop, men de är faktiskt fortfarande fina på sitt sätt.



Tjejens hår glittrar i solen och blir så där elektriskt som det lätt kan bli om vintern.  



Tittut! Det stack visst upp en liten galning där i soffan.


Grönt och turkost, det är allt bra fina färger och passar dessutom väldigt bra tillsammans. 


En liten änglakör hänger i tvättstugan. Jag vet inte, hur ärlig ska man egentligen vara på en blogg? Hur mycket kan man egentligen berätta om sitt mående utan att vara totalt utelämnad? Jag tycker att det är svårt.
Jag mår ju som ni redan vet upp och ner hela tiden. Just dessa dagar är det ner. Jobbade min första helg, vilket gick hur bra som helst, men dagen efter vill jag inte ens tala om. Psykisk ohälsa är fortfarande inte lätt att tala om, ändå är det så många som lider av det. Jag vill inte att det ska vara något att skämmas över. Men jo, det gör jag. Det är bara så.

"Hur är det med dig?"
"Jo tack för frågan, rätt skit faktiskt."

Nej, kanske inget man svarar. För det är ju inte så lätt att svara på. Jag har jättesvårt att prata om mitt mående. Skriva går ju rätt hyfsat, men att prata, nej det är svårt. Det finns inte många som jag vågar eller kan säga hur det egentligen är.
Men för det mesta är det faktiskt riktigt bra och det är bra.


1 kommentar:

  1. Jo visst blev det vackert med snön, och ljuset som är nu. Imorse såg jag regnbågen från mitt köksfönster.Bara några minuter men ändå...så vackert!
    På tal om vad man säjer då folk frågar: läget? och man inte känner sig ärlig då man säjer: bara bra. Ställ en motfråga som är så här: Har du tid att höra på mitt svar på den frågan? Verkliga vänner orkar med våra mörka dagar också. /kram

    SvaraRadera