onsdag 29 november 2017

Adventsfint


Nu har det börjats att pyntas inför advent. Tar lite här och där nu och då. Det får ta den tid det tar. I fjol mådde jag så dåligt över alla julförberedelser, vill inte att det ska hända igen. Direkt den känslan kommer tillbaka, då slutar jag och fortsätter någon annan gång. 


Jag vill gärna få ta fram lite i taget. Börja med någon liten ljusstake här och stjärna där. Tomtarna kommer fram eventuellt kring andra advent eller så. Man får ju absolut göra precis som man vill, men jag tycker som om det här i att ta det lite pö om pö, inte fläska fram med allt med en gång.


Jag är så glad i mina vita lakansgardiner. Får se om jag eventuellt låter dem stanna framme över jul. får se hur jag gör med det. Mina röda får i alla fall vänta ett tag till på att få komma fram i dagsljus.








Jag hoppas att lusten till julstöket får finnas kvar. Hur är det hos dig? Kommer allt upp med det samma eller tar du lite på om på?


1 kommentar:

  1. ...då är vi i alla fall två som tar fram lite pö om pö. Jag tycker också tomtarna kan vänta och ljusstakarna får tändas då helgen kommer.Klokt av dig att inte göra julen till en prestation. Den ska ju vara glad och fridfull! /kram från mig.

    SvaraRadera