fredag 24 november 2017

Stiligt värre


Jaha hej, hej! Här står jag i all min prakt och oskärpa. I min fina mössa/hatt jag köpte, tack vare min svärmor på en sån där mysig marknad. Glasögonen har jag köpt nea byn, den urfina sjalen har min vän Ulrike gjort till mig, koftan fick jag i urminnes tider av min mamma. Vantarna köpta på en annan marknad och den fina klänningen (som egentligen är ett förkläde) har jag fått av min svägerska Frida.
Jag har alltid haft svårt att veta vad som är min stil, har blandat allt tokigt och grant i en salig röra. Men nu känner jag att jag faktiskt har hittat hem till min egen stil.
Sen den dagen jag bestämde mig för att endast köpa kläder till mig second hand eller ekologiskt har lixom en helt ny värld öppnat sig för mig. Allt det där originella som jag förut försökt vaska fram på de "vanliga" butikerna hittar jag nu väldigt ofta på secondhand butiker, dessutom till ett mycket bättre pris för min kassa.
Det jag dock MÅSTE bli mycket bättre på är att lappa och laga de kläder jag faktiskt redan har, tänk vad mycket pengar man sparar på det.


Jag tycker så mycket om mina skor. Har absolut ingen aning om var de kommer i från. Det skulle var väldigt roligt att veta. Skulle också vara bra att veta om man kan behandla dem på något vis. De håller nämligen väldigt bra för snö, men direkt det blir någon plusgrad och blött så håller de inte tätt.


Såå mycket vackrare allt blir med lite fluffig snö på. Just idag har det dock regnat för fullt, men här om dagen såg det så här vackert ut här i Skogshägna;








Ljuvligt fint!



Tänk vad skulle jag vara utan min man? Honom älskar jag såå högt! Just nu får han ta väldigt mycket av allt som måste göras här hemma med barnen och allt det där andra. Jag hoppas att jag får återgå till mig själv igen, eller rättare sagt till ett ännu bättre jag så jag kan få ge tillbaka lite av allt han ger till mig. Men det är väl så här det är i livet, man får bära varandra olika tider och lite nu och då få stå på samma plan hand i hand och njuta av allt det goda livet har att ge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar