onsdag 11 april 2018

Förlora sig i det lilla


Drömmer om vår. Har inget emot denna fina vårvinter vi är i just nu, men det förbjuder ju inte mig att drömma mig bort och längta lite efter vår. Att dagligen få plocka små blommor att sätta i vaser lite över allt i huset. Att få se de söta små gula solarna lysa i dikesgrenen och det ljusgröna sakta ta vid i lövskogen.




Du skulle bara vet vad stökigt det är här hemma. Men det är inte något som är kul att fota, mycket roligare är det att ta kort på våra fina tulpaner vilka solen lyser på.


Eller en liten ruta ur vardagsrummet och så kan man blunda åt resten.



På vår blomsterbutik sålde de ut lite lökväxter och jag kunde inte låta bli att köpa några. När det inte växer några ute känns det ljuvligt att få ha några inomhus istället.


En kvinna på instagram har i flera år ordnat med en fotoutmaning under denna månad. Jag tycker att det är så roligt att fota och ställa upp olika föremål och bygga upp små världar att föreviga i min lins. Då är fotoutmaningar väldigt roliga att ta sig an. Fånigt kanske, men lite fånig måste man väl få vara ibland. Dagens ord "dukning" gjorde att jag gjorde en liten lotsas dukning för två. En liten oas i allt det stökiga.




Men nu ska jag ta mig tillbaka till verkligheten och ta tag i det stökiga. Hur mycket man än förlorar sig i det lilla är det ändå det stora som påverkar en mest.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar