lördag 21 april 2018

Våren kryper fram


Påskliljor tycker jag så mycket om. Tänk att bara för att påsken är slut så vill ingen längre köpa dessa fina. Jag kan förstå att man blir lite less på julblommor efter att all julpynt är undanstoppat, men påskblommor har jag svårare att förstå. Påsken är ju så kort tid så man hinner ju knappt ens med.




Utomhus smälter snön i en sådan hastighet så att det nästan går att se den försvinna.


På vår gård finns det fortfarande massvis med snö kvar. Men den kryper sakta men säkert undan. Jag och tjejerna har planterat några underbara penséer. Som jag har längtat efter denna tid och denna söta blomma.




Inne blommar det också. Kunde inte motstå denna fulfina gula toffelblomma. Så ljuvlig. Jag tog en kort paus från mitt stickande på min gröna islandströja. Blev lite less på att bara sticka slätstickning bara runt, runt, runt och tog för mig att sticka ett par strumpor istället.


Råkade dock av någon anledning ta helt fel storlek på mina stickor så sockorna blir en helt annan storlek än vad som var tanken. Då jag upptäckte det blev jag alldeles för lat för att riva upp dem. Tänker att jag stickar klart dessa och hittar någon med väldigt små frusna fötter att ge dem till och stickar ett par till.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar