lördag 10 januari 2015

En januarilördag


Hittade denna oerhört söta lilla bebisklänning i Myrornas reahörna. Nu har jag dock absolut ingen aning om bebisen i magen är en flicka eller en pojke, men vad spelar det för roll? (Ja jag vet, jag har "bara" en liten fin galge att visa upp barnkläder på, så den hamnar rätt så ofta med på bild..)

Nu till lite bilder från denna lördag;


Här inviger storebror och draködlan Elis den nya bilmattan. Älskade storebror som nästan inte har ett enda byxpar utan hål på knäna. De första typ åtta paren som det gick hål på lagade jag. Men när det, efter bara någon vecka, även gick hål på lagningslapparna så gav jag fort upp.


Lillasyster fick låna ett litet silverhalsband av mig idag. Så stolt liten brud.


Äntligen, ÄNTLIGEN är den älskade maken hemma hos oss i Skogshägna. Han har flängt runt både i norr och i söder, men nu hoppas jag att vi får rå om honom lite själva ett tag. Bland legorobotar, leksaker och annat tjafs som fanns på köksbordet tryckte han ner sin lilla tidning, kaffekopp och sig själv på en stol därvid i den "tidiga" morgontimman. Så skönt att ha honom hemma!


Ute fanns det mycket att göra. Tack och lov har vi snälla grannar med traktor, men det blir ändå en plätt att skotta själv. 


Äntligen några snöhögar på gården, en fröjd för små barn :-D.


Dessa vantar är så underbara. De fanns i en "allt möjligt låda" som jag ropade in på en aktion för säkert tio år sedan. Man behöver aldrig frysa om händerna i dem. Dessutom är de så stora så de lätt ryms ett par finger vantar inuti. Behöver du till exempel hjälpa ett barn med sina vantar eller dylikt tar du bara vips av dig pälsvantarna, fram med händer och fingrar som inte är nakna, hjälper ungen och så in i vantarna igen. Perfekt.


Det ÄR minsann oerhört vacker ute. Har dessutom en så vacker son som jag bara inte kan låta bli att fota.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar