torsdag 22 januari 2015

Guldkanter i tillvaron

Just nu känner jag att bloggandet får ta ett väldigt stort kliv tillbaka. Har inte riktigt orken och måste få ge den ork som finns till mitt jobb, till hushåll, man och barn. 
Den där "mitt emellan perioden" i min graviditet kan jag nu mera se efter i backspegeln. Nu mera känns kroppen tung och osammanhängande, det känns inte riktigt som att höfterna och den övriga kroppen sitter ihop. Har troligtvis bara lite drygt en månad kvar på jobbet, vilket känns så skönt. Kommer självklart att sakna mina arbetskollegor, men de går alltid att hälsa på.

Nu till några favoritstunder av just denna dag;


Badade barnfötter, det är ju så mysiga. En fot på en vuxen är på inget sätt lika vacker som ett barns.
Jag älskar de stunder då ett av barnen sitter i badet och den andra får leka ifred för en stund. Då är de (oftast) så förnöjsamma och jag kan dola på med tvätten i tvättstugan i rummet bredvid badrummet utan att ständigt bli avbruten.


 Att fota blommor är något av det roligaste jag vet. Ja det låter ju kanske lite som ett konstigt intresse, men det bara är så. De har otroligt vackra färger, går att fota från massor av olika vinklar, man kan komma så otroligt nära eller hålla sig på avstånd. Jag blir lixom aldrig less på det. Det vore roligt om man med kameran kunde krypa lika nära, vända, vrida, fota en människa på samma sätt utan att det skulle kännas närgånget.


Man behöver väl inte vänta tills det blir mörkt för att få tända lite ljus? Satt några minuter idag och bara tittade på detta fina rosa ljus.


Min dotter är helt galen i att klippa papper och sonen älskar att sitta och skriva och rita. Det var en fröjd att idag få sitta och titta på då de helhjärtat satt och arbetade med sina alster.

Det var några små favorit stunder av min dag. Hoppas du också hittar dig några guldkanter i tillvaron.


1 kommentar: