tisdag 13 januari 2015

Ut med julen...nästan.


Ja det där är jag nu mera, ständigt klädd i myskläder och tjocksockar. Kanske eventuellt att jag klär upp mig lite om vi ska åka bort, meen inte så gärna. Har dessutom gått och blivit förkyld, vilket gör att man ännu mer bara vill krypa in i sina slaffskläder. Denna orangea tröja är av märket Gudrun Sjöden, vilket jag köpt second hand och är huuur skön som helst. Hoppas jag inte töjer ut den allt för mycket med tjockmagen så jag kan njuta av den måånga år framöver. 

Har förresten gått över halva tiden av graviditeten nu, är i vecka 25. Det bökas och sprattlar på av bara den i magen och jag börjar mer och mer längta efter att lära känna denna lilla krabat som finns där inne. Tiden går ju så ruggigt fort, hinner inte med att tänka lika mycket på bebisen som jag gjorde då jag var gravid första gången.


 Inne är det sig likt igen. Det är roligt att "upptäcka" sina saker igen nu då de har fått komma fram igen efter att ha stått undangömda för att lämna plats åt julsakerna.
I köket sitter en gammal affisch kvar på en tomte i vacker grön kappa i ett helt magiskt vinterlandskap. (Tog ett kort på den, men det blev så suddigt så jag får göra ett nytt försöka med stativet en annan dag.)
20 dag Knut har alltså inte fått kasta ut riktigt allt juligt och kuligt.
Två andra tomtar finns också kvar, även denna underbara ängel, de är allt för fina för att bara få stå framme i en månads tid.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar