tisdag 12 maj 2015

Bebis


Kikar in en snabbis för att berätta att nu har äntligen har vår lilla go´bit kommit till världen. Vi mår alla bra och är så lyckliga över denna vackra, underbara skapelse.

Tack vare mina föräldrar och att det var så pass tomt på BB så har jag och min man fått vara kvar på sjukhuset tills igår. Kändes väldigt lyxigt att som omföderska få den tiden, vilket har betytt oerhörd för mig.
Nu är vi hemma hos två stolta storasyskon. Det blir spännande att hitta en ny vardag med hela fem personer i vår lilla familj.
Man får gärna hälsa på, MEN hör gärna av dig i så fall i för väg :-D.

8 kommentarer:

  1. Fantastiskt!! <3 Sååå underbart, glädjer mig innerligt med er!!
    //Liv

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack!! :-D Roligt att du läser min blogg!

      Radera
  2. Stort GRATTIS till er hela familjen!

    SvaraRadera
  3. Åhå! Stort grattis! Vilken lyx att få lite tid att landa med det nya livet innan vardagen tar vid! Vi väntar vårt andra, men familjens fjärde barn i september. Det är spännande med storfamilj! Allt gott!
    /Annelie (som gick på Dalkarlså för ett decennium sedan och som har skrivit här förr ��)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men hej igen! Oj vad spännande och roligt att höra :-D GRATTIS!

      Radera
  4. Åååå såååå mysigt. (och ibland jobbigt, tröttsamt och mjölkkladdigt)men helt fantastiskt. Vi kommer att komma för lite snufsning. Men inte riktigt än. Det är alltid bra om syskonen får tid att lära känna den lilla innan alla tanter, farbröder, mostrar, fastrar etc kommer och ska hålla i ERAN bäbis.

    SvaraRadera