lördag 30 maj 2015

Äntligen rabarber


Ja här hittar ni mig ungefär var tredje timma skulle jag tro. Med en ammande liten dotter i famnen. Det är så mysigt att amma, då allt med amningen funkar som det ska. Vilket det tack och lov har gjort enda från start med denna lilla tjej. Det kan ju annars vara ett eländigt förtret.
Ryggen är inte så tränad för att vandra runt och amma och så har jag det ju så lyxigt att maken är hemma och kan sköta storsyskonen. Då kan jag sitta här i vardagsrummet i lugn och ro. Inte tokigt alls.



Äntligen finns det rabarber här i Skogshägna. MUMS! Längtar så gränslöst efter rabarberkräm, men det första som bakas blir en paj, vilket också är SÅ gott.





Pajen kommer det att mumsas på imorgon på Mors dag. Det här blir min första morsdag som jag är mamma till tre små finingar.
Hittade detta underbart fulfina förkläde på Fyndet idag, blev så förtjust i den på något vis. Härligt somrig och med en vacker blå färg. Känner mig nästan lite elegant då jag tog på mig den. Kan ju vara trevligt att känna sig då man ska baka.



Hittade många fina saker på Fyndet. Bland annat denna fina vas/flaska. "Fint som snus" står det på den och jag blev helt enkelt kär. De andra fynden fotar jag en annan dag.



Vi fick en liten försmak av sommaren idag och lillan har fått små gulliga fräknar. Jag och maken har mest suttit med varsin pensel i handen och målat, men lite har vi alla fall fått njuta av solen.

Hoppas alla mödrar där ute, och alla andra förstås också, får en härlig dag i morgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar