lördag 2 april 2016

Variation


Denna härliga tid, fylld av variation. Frost, minusgrader, slask, gegga, plusgrader, blå himmel, videung, regn, snö, is, vattenpölar allt i en salig röra.


Hos oss är det som vanligt mycket mer snö än resten av byn.
Det finns ingen hejd på vad barnen kan göra ute dessa dagar. Springa uppe på skaren, göra geggagrytor, utforska hela omgivningen. De kan välja mellan snö, is, gegga, gräs, vatten, grus att leka med. Inte många andra årstider som har så många valmöjligheter.




Katten Gordon satt på säkert av stånd från barnen och observerade deras alla nöjen. Robin har grävt fram en av sina diskgolfskorgar och ser lite extra lycklig ut över att få börja med sitt favoritnöje.
Själv går jag lite rastlöst runt, runt och vet inte riktigt vad jag ska göra ute. Det är egentligen en riktigt härlig tid just nu utan en mängd av måsten och göromål. Börjar dock längta efter att få kratta och påta i trädgården...


Inne finns det dock alltid något att städa. I går städade vi, hela familjen, barnens lekrum. Tja, minstlillan vet jag inte om hon hjälpte till så värst, men hon var i alla fall med. Nu är det helt förunderligt fint och välordnat där inne. Hur länge det nu håller sig...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar