söndag 3 juli 2016

Lite sommarbilder


Hej och hallå! Har inte riktigt prioriterat bloggandet den senaste veckan. På instagram finns jag om du skulle sakna mig @hjartaskogshagna heter jag där. Denna bild la jag upp för ett par dagar sedan och den blev visst väldigt omtyckt haha. Jag syns nästan inte bakom den näpna lilla buketten med rabarber.

Kikar in lite tvärt här och tänkte dela med mig lite av veckans favoritbilder. Varsågoda :-)


Att det är så ljust och vackert ute om nätterna gör en så lycklig. Detta är en bild från skogen som ligger alldeles om knuten från vårt hus.


Vilken doft, vilket humlesurr och vilken vacker syn denna jättefina rosenbuske ger.


Vi fick en varm och härlig dag vid havet hos några fina vänner i deras sommarstuga. Något bad i havet blev det dock inte, men vad gör det då det finns en stor badbassäng med varmt vatten att bada i.


Typ världens godaste mellis. Det och en väldigt god vattenmelon till.


Lillan på en äng av hundkex. Det är så sorgligt att denna vackra blomma snart har blommat ut för i sommar.


Minstlillan som tittar på hönor. Oj vad spännande det kan vara.


Till sist tre bilder från idag. Jag och Robin får prova på att "bara" ha en unge i vår vård. Storasyster tog semester från familjen och drog till farmor och farfar. Storebror sover två nätter hos mormor och morfar. Saknar mina ungar, men ärligt talat så njuter vi faktiskt enormt över denna frihet. Till mellis tog vi minstlillan, klev ut genom dörren, satte oss utan krångel i bilen och drog i väg på en liten minitripp till en loppis med café. Så mysigt och enkelt. 



Vår lilla gullunge!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar