lördag 25 juni 2016

Midsommar


Att det redan är midsommar är ju helt galet, men nu är helgen här och det är bara att tacka och ta emot. Jag vet inte hur ni hade det under gårdagen, men vi hade det toppen (i alla fall i det stora hela). Vädret kunde inte ha blivit bättre. Lagom varmt, soligt och bara några droppar regn just efter vi intagit fikat. Min bror och hans fästmö har kommit upp för helgen och vi samlades hela familjen hemma hos mina föräldrar.


Mina två små underbara tjejer fick varsin blomsterkrans som jag knåpat i hop, storebror ville inte ha någon.


Typ en av världens vackraste blommor, en pion.



Blommigt ska det vara.



Min fina faster fick visst halsen avhuggen, hehe.


Min fina älskling! (Klippte av en hel hög av hans tjocka hår igår kväll, så nu idag är han mycket mer kortklippt än på detta kort..)



Min pappa.


En liten "gubbtjuv".


Det var spännande att titta på när morfar grillade.


Jordgubbar, det hör midsommar till.


 Jag är glad över att ha vuxit upp i en bra familj och för mig har alltid midsommar varit en mysig högtid. Tragiskt nog är inte verkligheten så för många barn. Föräldrar som häller i sig mängder med alkohol där deras barn också befinner sig har jag riktigt svårt att känna någon respekt för. Blir arg bara av tanken. Är man förälder har man ett ansvar gentemot sina barn och inget barn ska behöva se sina föräldrar fulla. För vilken full människa beter sig ansvarsfullt och moget? Ingen. Tvärtom blir fulla människor bara pinsamma och korkade. Tappar omdömet och förändras på ett sätt som jag tror att barn lägger märke till och inte tycker om.
Alla måste ju göra sina egna val, men tänk på att DINA val även påverkar andra runtomkring dig och särskilt dina barn. 

1 kommentar:

  1. Heja Petra!!Modigt!! Och midsommar var härlig även på Galgbacken.

    SvaraRadera