fredag 15 mars 2013

Så ful så att man blir lycklig

I morse vaknade jag kl 07.08 av mig själv och kände mig väldigt pigg! Jahapp tänker du nu, vad är det för märkvärdigt med det. Jo förstår du, att som förälder få sova stora delar av en natt är verkligen en lyxvara och att dessutom få vakna av sig själv... Ja det finns nog inga ord som jag beskriva den känslan. Det hör absolut inte till vanligheterna.

Låg länge och lyssnade på min mans och mina barns andetag, tills jag försiktigt smög mig ut ur sängen utan att försöka knuffa så mycket i min son som under natten lyckats kräla sig in under mitt täcke och använt min rumpa som värmedyna till sina kalla fötter. Sedan var det att försöka hitta alla dessa steg på golvet som jag av erfarenhet vet inte knakar. Tur att ingen behöver se en där man smygskuttar sig runt över golvet med graciösa nästan svävande steg, eller nej inte så graciösa måste jag erkänna.

Det känns som att detta är början på en bra helg. Jag önskar verkligen er alla som läser min blogg detsamma! (Ja ni andra också förstås för den delen, men ni läser ju inte ens det här så ni kan ju vara lite svåra att nå, det måste ni väl förstå.)

Måste bara lägga till en, eller två bilder på den oerhört fina groda jag fyndat på, hör och häpna, Fyndet.



Den är ju SÅ ful så man blir alldeles lycklig!


1 kommentar:

  1. Ha, ha, förstår att du föll för grodan. Din äldsta faster skvallrade upplivat om ditt kap.

    SvaraRadera